Grote stappen met Young Rhythm

Dat je met muzieklessen al snel resultaat boekt, zie je in het opleidingsorkest. Bij ons mag je al na één jaar instromen bij Young Rhythm. In deze groep speel je met andere (vaak jeugdige) slagwerkleerlingen en werk je aan leuke nummers samen. En je treed ook al op tijdens concerten.

In de groep leer je om goed samen te spelen en ontwikkel je jezelf snel. In een korte tijd zie je het niveau telkens stijgen. De jeugd vindt het ook echt leuk om samen muziek te maken. Met de muziekkeuze wordt veel rekening gehouden en speelt de groep ook voor de jeugd bekende en populaire nummers.

Optredens
Met Young Rhythm treed je ook al op. Dat kan zijn tijdens een concert van de fanfare en slagwerkgroep. Maar ook georganiseerd door de jeugdcommissie of Kunstlokaal. Leerlingen vinden het vaak spannend, maar zijn ook trots op de prestatie die ze neer kunnen zetten.

Repetitie
Iedere woensdag is de repetitie van 18:30 tot 19:30 uur. Peter Bergmans, een zeer ervaren en enthousiasmerende dirigent staat voor de groep.

Doorstromen
De leerlingen spelen in Young Rhythm tot ze minimaal diploma B hebben. Dan wordt gekeken hoe ze kunnen doorstromen naar de slagwerkgroep waar de volgende muzikale uitdagingen weer op ze wachten.

Wil je meer weten

  • Wil je ook muziek gaan maken? Lees meer bij muziekles.
  • Wil je weten wat we allemaal doen voor de jeugd? Lees meer bij Jeugd.

Contact

Heb je vragen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via de contact pagina.