Join the club

Bespeel je al een instrument of heb je dat jaren geleden gedaan? Kom samen met ons muziek maken bij de slagwerkgroep of fanfare. Onze vereniging is vernieuwend, we vinden het leuk om hard te werken aan stukken maar een gezellige sfeer vinden we ook belangrijk. “Ik kan genieten van de muziek die we in een groep maken. Je blijft jezelf ontwikkelen en je leert ook (nieuwe) mensen beter kennen.” Kun je nog geen deuntje spelen? Ook dan ben je welkom om via ons muzieklessen te volgen en snel aan te sluiten bij de orkesten.

Muziekles
Heb je interesse om muziek te gaan maken, maar kun je nog geen instrument bespelen? Lees dan meer op de pagina muziekles. 

Vrijblijvend kijkje nemen
Speel je al langer een instrument, of heb je dat vroeger altijd gedaan en denk je er over na om de draad weer op te pakken? Kom eens vrijblijvend kijken en luisteren bij een van de repetities of bij de concerten. We denken dat als je die eerste stap (weer) zet, je blijft ‘plakken’. Samen muziek maken is een hobby die je raakt.

Meer informatie of direct aanmelden?
Wil je meer informatie over muziekles of over lid worden? Neem dan vrijblijvend contact op met José van der Heijden, via tel: 06-29216114 of E-mail: info@concordiaderips.nl
Heb je je keuze al gemaakt en wil je jezelf aanmelden als lid? Stuur dan een e-mail met je contactgegevens naar: info@concordiaderips.nl. Wij nemen na je aanmelding contact met je op.

Kosten
Hieronder vind je de jaarlijkse bedragen van de lidmaatschappen. Hiervoor krijg je een (duur) instrument en outfit in bruikleen, kun je wekelijks deelnemen aan repetities met een deskundige dirigent en kun je meedoen met onze concerten.

Contributie jeugdleden*

  • Voor een jeugdlid dat muziekles volgt en meespeelt bij Young Rhythm: €50,00
  • Voor een jeugdlid dat muziekles volgt en meespeelt bij fanfare of slagwerkgroep: €50,00
  • Voor een jeugdlid dat  géén muziekles volgt en lid is bij fanfare of slagwerkgroep: €75,00
  • In sommige gevallen passen we een korting toe als er meer jeugdleden van 1 gezin zijn. Namelijk: als de jeugdleden géén muziekles volgen en lid zijn van de fanfare of slagwerkgroep, dan bedraagt de contributie voor het 2de of 3de jeugdlid (en zo verder) €60. Een korting van 20%. 

Contributie senior leden en rustende leden

  • Voor rustende leden bedraagt deze: € 45,00
  • Voor seniorleden van de fanfare of slagwerkgroep:  € 100,00 

* De overgang van jeugdlid naar seniorlid vindt plaats op 1 januari van het kalenderjaar waarin het jeugdlid 18 jaar wordt.