Felicitatieconcert

Aanmelden jubilaris

Op 8 mei 2022 wil Muziekvereniging Concordia De Rips  voor het eerst een Felicitatieconcert organiseren. Dit zal een jaarlijks terugkerend  concert zijn in de lente waar alle jubilarissen van De Rips in het zonnetje gezet worden.

Voorheen gaven wij door het jaar heen regelmatig serenades aan verschillende jubilarissen, bijvoorbeeld bij het 50- of 60-jarig huwelijk, of ter gelegenheid van het ontvangen van een lintje. Eigen jubilarissen werden bij een Jubilarisconcert gehuldigd. Dit hebben we gebundeld om zo voor iedereen een mooi stukje muziek te laten horen, in voltallige bezetting van de muziekvereniging.

Bent u of kent u iemand die een jubileum of iets dergelijks te vieren heeft meldt u dan aan, zodat we u of degene die u kent kunnen uitnodigen voor ons Felicitatieconcert. Aanmelden kan via info@concordiaderips.nl of bij het secretariaat (secretaris@concordiaderips.nl tel: 06-29216114). Verder kunt u zich het hele jaar door opgeven, de uitnodiging komt dan voor het concert van het volgend jaar.

Uiteraard is dit een open concert, waarbij iedereen die wil, van harte welk