Gerard van Maasakkers met Concordia

De liedjes van Gerard van Maasakkers lijken met het verstrijken van de jaren alleen maar beter te worden. Veel heeft hij niet nodig om je een rijke avond te geven. Hij vult het podium met zijn ontwapenende persoonlijkheid en natuurlijk met de heerlijkste liedjes. Nieuwe en minder nieuwe, oude en minder oude. In al hun eenvoud zijn ze van een zelden geëvenaarde schoonheid.

Net als tijdens de succesvolle voorstellingen ‘40 jaar liedjes’ en ‘Ik loop’ laat hij zich ook nu begeleiden door Mike Roelofs en Frank Cools.
Gerard van Maasakkers, voor de gelegenheid met nieuw kostuum, nieuwe schoenen, zelfde kapsel. ‘Zald’mhebbe!’

Zang: Gerard van Maasakkers | Snaren en trompet: Frank Cools | Toetsen: Bart de Win | 

Natuurlijk wordt Gerard verder ondersteund door de muzikale klanken van de Fanfare van Muziekvereniging Concordia De Rips

GERARD VAN MAASAKKERS MET CONCORDIA

Datum:

22 okt 2022 – 20:00 uur.
Zaal open om 19:00 uur.

Locatie:

Showroom Knijnenburg Autobedrijf
Blaarpeelweg 12
5764 PP De Rips

Kaartjes kunnen alleen online via de website van Concordia aangekocht worden. Degene die niet zo bekend zijn met het aankopen van kaartjes via het internet kunnen via onderstaande knop een stap voor stap uitleg krijgen van het aankoopproces: 

De online verkoop is gestopt. Alleen nog maar verkoop aan de deur.

 

Voor een goede doorstroming aan de deur willen we alle bezoekers vragen om de kaartjes thuis uit te printen op wit A4 papier. 

Mocht je problemen hebben met het aankopen van de kaartjes neem dan contact op met Joop  van der Heijden
Telnr: 06-23758618
E-mail: joopvanderheijden4@gmail.com

PS: 
1) Mocht je de e-mail van de kaartjes niet op je e-mailadres ontvangen hebben en je weet zeker dat je het goede e-mailadres ingevuld hebt, kijk dan even in je “spam”, “ongewenste e-mails” of “reclame” postvak. Het wil wel eens voorkomen dat de e-mail daar in verdwijnt. 
2) Mocht je kaartje in de “spam” box terecht gekomen zijn haal de kaartjes hier dan meteen uit. De meeste “spam” boxen worden na 30 dagen automatisch geleegd. 
3) Kaartjes zijn alleen aan te kopen in Nederland.
Betalingen vanuit het buitenland zullen zeer waarschijnlijk mislukken.